Winacties: Win Poochy en Yoshi's Woolly World voor de 3DS

Deelnemers maak je klaar, jullie kunnen namelijk Poochy & Yoshi's Woolly World winnen! De nieuwe Nintendo 3DS-game ligt vanaf 3 februari in de winkels en jij maakt dus nu al kans om de avonturen van de schattige dino te beleven!

Poochy & Yoshi's Woolly World breit (get it) voort op het eerdere Wii U Yoshi-avontuur, Yoshi's Woolly World. Dit keer krijg je de mogelijkheid om hond Poochy te besturen en je eigen Yoshi te ontwerpen. Ook zijn er nieuwe levels en veel meer mogelijkheden. Wil jij kans maken op deze leuke 3DS-game? Geef dan antwoord op de volgende vraag:

onbekend

Welke kleur gaat jouw Yoshi hebben?

Laat het ons weten op onze Facebook-pagina of in onderstaand reactieveld en maak direct kans!

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?