The Last Hero of Nostalgaia

  • Ontwikkelaar Over The Moon
  • Eerste releasedatum 19 oktober 2022
  • Platformen Pc , Xbox One , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG
  • Gameliner score

Winacties: Win The Last Hero of Nostalgaia voor pc en Xbox

De wereld van de videogames genaamd Nostalgaia dreigt verslonden te worden door pixels. Om ervoor te zorgen dat de wereld niet vergaat en als herinnering achterblijft, moet er een held opstaan en de vijand te lijf gaan. Een lelijke held, wel te verstaan en ook nog eentje die vergezeld wordt door een cynische verteller. Welkom bij de nieuwe game van Over the Moon Games, die jij kunt winnen.

Aan de onderstaande Tweet en de daarbij behorende afbeelding is te zien dat Over The Moon Games zichzelf niet al te serieus neemt. Hierdoor krijg je een soulslike voor je kiezen die met een beetje humor de pijn verzacht. Wil jij dit wel eens ervaren? Dan heb je geluk, want wij geven The Last Hero of Nostalgaia twee keer weg. Het enige wat je hoeft te doen is onze Discord bezoeken en de regels te accepteren. Vervolgens moet je met een specifieke emoji reageren op de Giveaway Bot in het giveaways-kanaal, zodat je naam wordt toegevoegd aan de loting. Mocht je nog twijfelen dan biedt de review van The Last Hero of Nostalgaia uitkomst.

Je hebt tot en met 25 oktober om naar onze Discord te gaan en mee te doen aan de giveaway. De winnaar wordt door ons benaderd, nadat de giveaway is gesloten. Lees voordat je meedoet nog even de community richtlijnen.

BRON Over The Moon Games

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?