Yooka-Laylee and the Impossible Lair

  • Ontwikkelaar Playtonic Games
  • Eerste releasedatum 8 oktober 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Avonturen , Puzzel , Platform
  • Gameliner score -

Winacties: Win Yooka-Laylee and the Impossible Lair voor de PlayStation 4

Breng een kameleon en een vleermuis bij elkaar en je krijgt potverdrie een mooi dynamisch duo. Yooka-Laylee and the Impossible Lair is alweer de tweede game waarin de vrienden op avontuur gaan en jij kunt deze winnen!

Als je het eerste deel al leuk vond, dan mag je Yooka-Laylee and the Impossile Lair zeker niet missen. PlayTonic Games heeft met dit vervolg voor een ietwat andere insteek gekozen en dat heeft goed uitgepakt. De game kreeg veel lovende reacties. Jij kan deze leuke platformer winnen. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen, is ons te laten weten waarom jij straks deze game in je PlayStation 4 kunt schuiven.

onbekend

Laat ons in de reacties weten waarom jij graag wil winnen. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?