Call of Duty: Advanced Warfare 2 geschrapt voor WWII

Geplaatst:
Aangepast: 8 april 2023 13:13

Call of Duty: Advanced Warfare 2 was in ontwikkeling voordat de game geschrapt werd voor Call of Duty: WWII. Dat vertelt Bret Robbins, de voormalige creative director bij Sledghammer Games, in een interview met MinnMax.

Volgens Robbins werd toen Call of Duty: Advanced Warfare verscheen in 2014 al kort na de release begonnen met de productie van een vervolg. De oud creative director zegt zelfs dat ze al een prototype en demo af hadden, maar uiteindelijk veranderde het plan. Het Advanced Warfare-vervolg werd geschrapt en Sledghammer Games kreeg de kans om te werken aan een nieuwe game die uiteindelijk uitkwam als Call of Duty: WWII. Volgens Robbins zagen zowel de top als het ontwikkelingsteam dit als de beste kans voor succes. Dit omdat Call of Duty begon als een Tweede Wereld Oorlog-shooter en hiermee de franchise terugkeerde naar diens roots. Toch blijft Robbins van mening dat Call of Duty: Advanced Warfare 2 een geweldige game was geworden.

Call of Duty Advanced Warfare 2 geschrapt voor WWII1

Zou jij een vervolg willen zien op Call of Duty: Advanced Warfare? Lees hier onze Call of Duty: Advanced Warfare review.

Bron: MinnMax

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Advanced Warfare

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

4 november 2014

Ontwikkelaar

Sledgehammer Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord