The Lords of the Fallen

  • Ontwikkelaar Hexworks
  • Eerste releasedatum 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , RPG
  • Gameliner score -

Details co-opmodus The Lords Of The Fallen bekend

Nadat we tijdens The Game Awards een beeld hebben gekregen van de gameplay in The Lords of the Fallen, is inmiddels nieuwe informatie onthuld. Er is meer bekend geworden over de co-op in deze actie-RPG.

Cezar Virtosu, Creative Director van HexWorks, heeft namelijk gezegd dat de co-op vloeiend gaat zijn. Niet langer hoeven items gebruikt te worden om spelers samen te brengen. Als je in The Lords of the Fallen vermoord wordt, ben je tijdelijk toeschouwer in de zogeheten 'spectator mode'. Wanneer jouw teamgenoot in staat is om je weer tot leven te wekken, kun je weer deelnemen aan het gevecht. Verder is onthuld dat de co-op een PvP-modus betreft. Wanneer een speler doodgaat, krijgt de nog levende speler de taak om wraak te nemen voor zijn ontvallen teamgenoot. Makkelijk gaat dit niet zijn, je moet het dan opnemen tegen een zeer sterke AI. Het doel van de co-opmodus in The Lords of the Fallen is om de multiplayer-ervaring voor spelers toegankelijker te maken en ze zodoende samen te brengen.

The Lords of the Fallen1

The Lords of the Fallen is in ontwikkeling voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5. De game heeft momenteel nog geen releasedatum.

BRON Edge Magazine

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?