Check hier alle The Game Awards 2023 content

Super Smash Bros. Brawl

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 27 juni 2008
  • Platformen Nintendo Wii
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

27 juni zullen wij ook kunnen Brawlen

De nieuwe Super Smash Bros. is er al een tijdje, alleen niet hier in Europa. Wij hebben moeten toekijken hoe de mensen aan de andere kant van de wereld genadeloos Super Smash Bros. Brawl speelt, maar niet voor lang meer.

Nintendo liet ons lang in spanning over wat nou de exacte Europese releasedatum zou zijn. Deze is inmiddels bekendgemaakt. 27 juni zullen wij en andere Europeanen Super Smash Bros. Brawl kunnen spelen!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?