Super Smash Bros. Brawl

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 27 juni 2008
  • Platformen Nintendo Wii
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Super Smash Bros. Brawl disk problemen

Nintendo heeft op haar website laten weten dat Super Smash Bros. Brawl-eigenaren mogelijk technische problemen kunnen ondervinden met de game. De disk zou mogelijk problemen veroorzaken. Op de website van de Japanse consolegigant wordt een work-a-round aangeboden die kosteloos kan worden uitgevoerd.

Hieronder lees je meer informatie afkomstig van de Nintendo site:

  • Super Smash Bros. Brawl maakt gebruik van een disk met twee lagen voor een extra grote geheugencapaciteit. Een zeer klein percentage van de Wii-consoles kan problemen ondervinden bij het veelvuldig lezen van dit soort disks, namelijk wanneer er zich vuil op de lens van de diskspeler bevindt. Nintendo kan dit op lossen door het schoonmaken van de disk. Probeer alsjeblieft NIET om de lens zelf schoon te maken, aangezien je hiermee het systeem kunt beschadigen.

  • Als je disk soms niet wordt gelezen, kun je contact opnemen met de technische dienst van Nintendo. Hier kunnen ze je vertellen hoe je je Wii het beste naar Nintendo kunt sturen om de lens van de diskspeler te laten schoonmaken. Er zijn geen kosten verbonden aan de reparatie of het verzenden. (Houd rekening met het volgende: het omruilen van de disk bij de winkel zal het probleem niet oplossen. Wij adviseren gebruikers die problemen ondervinden met Super Smash Bros. Brawl om gebruik te maken van Nintendo's reparatieservice.)

  • Wegens de aard van dit specifieke probleem, mogen Wii-bezitters geen opgeslagen gegevens verliezen, zoals software voor de Virtual Console en WiiWare. In uitzonderlijke gevallen kan het nodig zijn deze software opnieuw te downloaden in het Wii-winkelkanaal. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Heb jij problemen ondervonden met Super Smash Bros. Brawl? Laat het hieronder in het reactieveld achter.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?