Super Smash Bros. Brawl

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 27 juni 2008
  • Platformen Nintendo Wii
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Lokalisering schuld vertraging Brawl

Senior Marketing Director van Nintendo Europe, Laurent Fischer, heeft verklaard waarom Super Smash Bros. Brawl zoveel later uitkomt in Europa dan in Japan. De game die in Japan al enkele maanden verkrijgbaar is zou vertraging hebben opgelopen doordat men de nodige tijd in het lokaliseren heeft moeten steken.

Zo heeft men alle stemmen maar liefst vijf maal opnieuw moeten inspreken om zodoende onder andere Duitse en Franse gamers op hun wenken te bedienen.

Omdat hiervoor hetzelfde team verantwoordelijk is dat ook nieuwe games ontwikkelt, heeft men hier niet fulltime aan kunnen werken. Fischer geeft ook aan te begrijpen dat gamers teleurgesteld zijn, maar dat men er bij Nintendo alles aan doet deze problemen op te lossen.

Op 27 juni zou Super Smash Bros. Brawl ook in Europa verkrijgbaar moeten zijn.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?