2K teaset sequel 'grootste en meest geliefde' franchise

Geplaatst: 20 mei 2024 09:15
Aangepast: 20 mei 2024 16:05
-

Er staat wat spannends te gebeuren voor de liefhebbers van 2K's portfolio. De uitgever heeft aangegeven dat het volgende maand de sequel van één van diens 'grootste en meest geliefde franchises' uit de doeken doet en dat doet de speculatiemachine al goed op toeren komen.

Gezien men verder niets loslaat en zelfs een subtiele hint ontbreekt, moeten we zelf maar een gokje wagen. Een mogelijke kanshebber zou een nieuwe Mafia kunnen zijn, waarvan ontwikkelaar Hangar 13 vorig jaar het bestaan al verifieerde. Men gaf toen aan dat deze zich nog in een erg vroeg stadium begaf en dat we op een launch nog wel een paar jaar zouden moeten wachten. Maar dat neemt niet weg dat 2K deze game officieel kan gaan aankondigen.

Een andere mogelijke kandidaat is een nieuwe BioShock. Eind 2019 kondigde 2K al aan dat men begonnen was aan een nieuwe BioShock-game en dat we ook hier wel een paar jaar op moesten wachten, maar dat zijn er nu dus al bijna vijf. Tel daarbij op dat de meeste AAA-games gemiddeld vijf jaar in ontwikkeling zijn voordat er wat substantieels op de plank ligt en je hebt je redenen om te geloven dat 2K volgende maand de nieuwe BioShock onthult.

Wat het ook zij, op 7 juni zullen we het officieel te horen krijgen. Dat geeft mij tenminste een reden om naar Geoff Keighley en zijn Summer Game Fest te kijken.

Bron: X
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Lees meer
Reacties
Avatar Juggy
Juggy

20 mei 2024 om 13:33

Ik had al eerder een verwachting van Borderlands 4 uitgesproken, maar een BioShock 4 zou ook enorm tof zijn natuurlijk. Al ben ik benieuwd hoe deze eruit komt te zien zonder Ken Levine aan het roer - zeker aangezien hij zelf aan Judas aan het sleutelen is.

Aan de andere kant was BioShock 2 natuurlijk ontwikkeld zonder hem, dus who knows

Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord