Hangar 13 werkt aan nieuwe Mafia-game

-

Hangar 13 werkt momenteel aan een nieuwe Mafia-game. Bepaalde bronnen hebben dit laten weten aan nieuwssite Kotaku, nadat twee grote namen van Hangar 13 de studio verlaten.

Haden Blackman die de studio leidt heeft Hangar 13 afgelopen week verlaten om zijn passie ergens anders te volgen. Hij werkte al zeven jaar bij Hangar 13 en onder hem bracht de studio Mafia 3 uit. Met hem vertrekt ook algemeen directeur Matthew Urban. Het werk van Haden Blackman wordt overgenomen door Nick Baynes die nu de ontwikkeling van een nieuwe Mafia-game moet leiden. De game is nog in een vroeg stadium van ontwikkeling en maakt gebruik van Unreal Engine 5 die fotorealistische graphics mogelijk maakt. Hoewel er nog geen officiële informatie naar buiten is gebracht, heeft de game de codenaam Nero en blijkt het een prequel te worden. Het gaat zich dus afspelen voor de Mafia trilogie. In 2020 verscheen van de eerste Mafia game nog een remake onder de naam Mafia: Definitive Edition.

Mafia Definitive Edition2

Hangar 13 en 2K hebben nog niet officieel bevestigd dat ze bezig zijn met een nieuwe Mafia-game. Ze geven wel aan het volste vertrouwen te hebben in Nick Baynes en het team.

Bron: Kotaku

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord