2XKO in actie tijdens EVO 2024

-

Riot Games heeft tien minuten aan gameplay van hun nieuwe vechtgame, 2XKO, onthuld tijdens EVO 2024. De gameplay bevatte populaire League of Legends-personages zoals Braum, Darius, Ahri, Yasuo en Ekko.

Tijdens de presentatie op EVO 2024 konden fans voor het eerst een uitgebreide blik werpen op 2XKO. De getoonde gameplay demonstreerde de unieke vaardigheden en vechtstijlen van Braum, Darius, Ahri, Yasuo en Ekko, elk met hun eigen kenmerkende moves en speciale aanvallen. Riot Games heeft veel aandacht besteed aan het vertalen van de iconische personages uit League of Legends naar de wereld van een vechtgame, met spectaculaire animaties en vloeiende gevechten. Bekijk hieronder de beelden:

2XKO wordt verwacht in de tweede helft van 2025 en zal beschikbaar zijn op PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Bron: YouTube

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot 2XKO

Ontwikkelaar:

Riot Games

Uitgever:

Riot Games

Release:

Onbekend

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord