DiRT 3

  • Ontwikkelaar Codemasters
  • Eerste releasedatum 25 mei 2011
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Racing
  • Gameliner score

3 miljoen versies van digitale DiRT 3 gestolen

AMD heeft in een verklaring bevestigd dat er activerings codes zijn gestolen. Ook voegde AMD er aan toe dat er een kleine vertraging in kan zitten als je probeert je legale code te activeren, terwijl ze de situatie onderzoeken.

This past weekend, activation keys associated with free Dirt 3 game vouchers shipping with select AMD products were compromised. These activation keys were hosted on a third party fulfillment agency website, www.AMD4u.com, and did not reside on AMD's website. Neither the AMD nor Codemasters servers were involved.

Gelukkig gaat het om Steam codes die AMD op afstand gewoon kan blokkeren, zodat de dieven de game niet kunnen spelen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?