DiRT 3

  • Ontwikkelaar Codemasters
  • Eerste releasedatum 25 mei 2011
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Racing
  • Gameliner score

DiRT 3 in combinatie met zeven DLC's te koop

9 maart is de datum van uitgave. DiRT 3 ligt natuurlijk al een lange tijd in de winkels, maar Codemasters blijft maar bezig met de game. Op de zojuist genoemde datum komt er namelijk een zogenaamde 'complete edition' uit. Dit houdt in dat het spel te koop is samen met zeven downloadbare contents.

Alle DLC's bij elkaar zorgen voor acht nieuwe rally's, vier nieuwe routes en maar liefst dertien nieuwe auto's om de besneeuwde, zanderige en (on)gewone wegen helemaal kapot te scheuren. De complete editie van deze game zal te koop zijn voor zo'n veertig euro. De waarde van de downloadbare contents bedraagt ongeveer vijfentwintig euro.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?