3rd Eye binnenkort uit voor Steam

Geplaatst:
Aangepast: 9 oktober 2019 13:15

De game 3rd Eye, dat zich afspeelt in het Touhou Project Universum, komt binnenkort uit voor Steam. Later in het jaar verschijnt de game voor consoles.

3rd Eye is een horror point-and-click avontuur dat zich afspeelt in het Touhou Project universum. Het verhaal volgt Koishi Komeiji, een jong meisje met een bijzondere gave. Haar derde oog kan scenes uit het verleden zien en mensen hun ware intenties tonen. Je kan door zes hoofdstukken spelen met meer dan tien verschillende personages, waaronder Touhou Project personages. De game heeft drie verschillende eindes en behandelt het thema eenzaamheid.

3rd Eye komt uit op 30 september voor Steam en later in het vierde kwartaal voor de Nintendo Switch en PlayStation 4.

Bron: UNTIES
Joy Blank Redacteur

Onze bundle of Joy is al van kinds af aan besmet met het gevaarlijke game virus. Wat ooit is begonnen met Pokémon op de Gameboy Color is uitgegroeid tot een ware Nintendo indoctrinatie. Wanneer Joy niet aan het gamen is, dompelt ze zich nog dieper in de nerd culture. Manga, anime en alle ins 'n outs van gaming, Joy moet alles weten en meemaken. Laat je niet inpalmen door haar liefelijke gewoontes, Joy maakt namelijk menig Overwatch-tegenstander met de grond gelijk!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot 3rd Eye

Series

-

Uitgever

Sony

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Nintendo Switch

Releasedatum

20 september 2019

Ontwikkelaar

3rd Eye Studios

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord