3rd Eye

  • Ontwikkelaar 3rd Eye Studios
  • Eerste releasedatum 20 september 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Nintendo Switch
  • Genre Indie , Horror
  • Gameliner score -

3rd Eye binnenkort uit voor Steam

De game 3rd Eye, dat zich afspeelt in het Touhou Project Universum, komt binnenkort uit voor Steam. Later in het jaar verschijnt de game voor consoles.

3rd Eye is een horror point-and-click avontuur dat zich afspeelt in het Touhou Project universum. Het verhaal volgt Koishi Komeiji, een jong meisje met een bijzondere gave. Haar derde oog kan scenes uit het verleden zien en mensen hun ware intenties tonen. Je kan door zes hoofdstukken spelen met meer dan tien verschillende personages, waaronder Touhou Project personages. De game heeft drie verschillende eindes en behandelt het thema eenzaamheid.

onbekend

3rd Eye komt uit op 30 september voor Steam en later in het vierde kwartaal voor de Nintendo Switch en PlayStation 4.

Over auteur Joy Blank

Joy Blank Onze bundle of Joy is al van kinds af aan besmet met het gevaarlijke game virus. Wat ooit is begonnen met Pokémon op de Gameboy Color is uitgegroeid tot een ware Nintendo indoctrinatie. Wanneer Joy niet aan het gamen is, dompelt ze zich nog dieper in de nerd culture. Manga, anime en alle ins 'n outs van gaming, Joy moet alles weten en meemaken. Laat je niet inpalmen door haar liefelijke gewoontes, Joy maakt namelijk menig Overwatch-tegenstander met de grond gelijk!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?