The Elder Scrolls: Legends

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 10 maart 2017
  • Platformen Pc
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

Content The Elder Scrolls: Legends stilgelegd

Toekomstige content ontwikkeling voor The Elder Scrolls: Legends is door Bethesda voorlopig stilgelegd.

Het stilleggen van de content ontwikkeling heeft nog geen einddatum gekregen. The Elder Scrolls: Legends werd in 2017 gepubliceerd en heeft acht betaalde uitbreidingen gekregen in de tussentijd. De game zal wel beschikbaar blijven voor pc en telefoon en je zal nog toegang hebben tot de online- en single player modus. Ook zullen er nog maandelijkse beloningen vrijgespeeld kunnen worden en zullen in-game evenementen nog plaatsvinden. Alleen de ontwikkeling van uitbreidingen is voorlopig stilgelegd. Als een bedankje aan de community zullen spelers van de game de Tamriel collectie, en drie attribute kaarten, ontvangen.

Er is nog geen update gegeven over de versies van de game welke op de Switch Xbox One en PlayStation 4 zijn aangekondigd.

Over auteur Joy Blank

Joy Blank Onze bundle of Joy is al van kinds af aan besmet met het gevaarlijke game virus. Wat ooit is begonnen met Pokémon op de Gameboy Color is uitgegroeid tot een ware Nintendo indoctrinatie. Wanneer Joy niet aan het gamen is, dompelt ze zich nog dieper in de nerd culture. Manga, anime en alle ins 'n outs van gaming, Joy moet alles weten en meemaken. Laat je niet inpalmen door haar liefelijke gewoontes, Joy maakt namelijk menig Overwatch-tegenstander met de grond gelijk!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?