Minecraft meest bekeken game op Youtube 2019

Een nieuwe YouTube rewind laat zien dat dit jaar Minecraft de meest bekeken game van het jaar is op het platform.

Andere spelers in de top 5 waren onder andere GTA V en Fortnite. Echter, stond Minecraft eenzaam aan de top met 100,2 miljard weergaven. In mei had de game al 176 miljoen exemplaren verkocht. De opleving van Minecraft dit jaar was opvallend, omdat de game al zeker meer dan 10 jaar uit is. Echter, afgelopen zomer pakte de YouTube game community het spel weer van de plank en begonnen ook eindelijk de grote namen als Jacksepticeye en Pewdiepie zich in Minecraft wateren te begeven. De opleving kan ook te danken zijn aan de nieuwe content die aangekondigd is zoals Minecraft Earth of de Minecraft RPG welke nog op de planning staan voor 2020.

Minecraft is beschikbaar voor pc en Xbox One en binnenkort ook voor je mobiel.

BRON YouTube

Over auteur Joy Blank

Joy Blank Onze bundle of Joy is al van kinds af aan besmet met het gevaarlijke game virus. Wat ooit is begonnen met Pokémon op de Gameboy Color is uitgegroeid tot een ware Nintendo indoctrinatie. Wanneer Joy niet aan het gamen is, dompelt ze zich nog dieper in de nerd culture. Manga, anime en alle ins 'n outs van gaming, Joy moet alles weten en meemaken. Laat je niet inpalmen door haar liefelijke gewoontes, Joy maakt namelijk menig Overwatch-tegenstander met de grond gelijk!

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?