Uncharted: Drake's Fortune

  • Ontwikkelaar Naughty Dog
  • Eerste releasedatum 7 december 2007
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score

48 Trophies bij Uncharted

Het avontuur van Drake in Uncharted: Drake's Fortune kan op 22 augustus nog uitdagender worden. Dan is het namelijk mogelijk om Trophies te scoren bij deze game!

Naughty Dog heeft laten weten dat je 47 Trophies kan krijgen door het vinden schatten en een speciale prestatie verrichten in bijvoorbeeld het vechten. De laatste Trophy is de Platinum Trophy en die krijg je door alle 47 andere Trophies. te bemachtigen.

Je zult de game wel opnieuw uit moeten spelen om deze Trophies te krijgen. Ga jij de game nog eens uitspelen voor deze glimmende trofeeën?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?