Uncharted: Drake's Fortune

  • Ontwikkelaar Naughty Dog
  • Eerste releasedatum 7 december 2007
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score

Nathan Drake veel populairder dan Lara Croft

Het vervolg van Uncharted: Drake's Fortune staat alweer een tijdje op de planning. Het nieuwe deel zal de naam Uncharted 2: Among Thieves krijgen. Nu de game steeds maar weer een stapje dichterbij komt, kon ontwikkelaar Naughty Dog het niet laten om iets te zeggen over het hoofdpersonage in de game, Nathan Drake.

Toen Naughty Dog werd gevraagd of hun personage Nathan Drake ooit net zo populair zou worden als Lara Croft, kwam director Bruce Straley met het antwoord dat Drake eigenlijk al lang dat punt voorbij is gegaan:

Why, do you think he's not already there, if not beyond that point already, in terms of popularity?

Ook had Straley nog wat te zeggen over waarom mensen Nathan zo sympathiek vinden:

I think people like him because he's compelling, and a much needed breath of fresh air in an industry that's been a bit stale for a while, in terms of characters.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?