4TB data gestolen van Ready or Not ontwikkelaar

Geplaatst: 16 april 2024 21:52
Aangepast: 17 april 2024 10:35
-

Ontwikkelaar Void Interactive - bekend van Ready or Not - heeft niet zo'n beste tijd achter de rug. Ze zijn slachtoffer geworden van een groot datalek waarbij maar liefst 4 terrabyte aan data is gestolen.

Het is een groep hackers gelukt om binnen te dringen bij ontwikkelaar Void Interactive en met succes. De maker van de tactische shooter Ready or Not moest lijdzaam toezien hoe hierbij heel veel data werd ontvreemd. De hackers verkregen toegang tot maar liefst 2,1 miljoen bestanden die samen maar liefst 4 terrabyte aan data representeren. Niet best dus. De hackersgroep liep in maart al bij Insider Gaming te pronken met hun prestaties, maar de ontwikkelaar zelf bleef sindsdien angstvallig stil. Bij de data zat overigens ook de broncode van de populaire game Ready or Not. Daarbij leken er ook codes te zijn gevonden die duiden op console builds. Mogelijk werkt Void Interactive dus aan console versies van Ready or Not. Er Toch is er ook nog goed nieuws te melden. Naar het schijnt is er geen persoonlijke informatie van spelers gestolen. We kunnen in ieder geval concluderen dat Void Interactive Not Ready was voor deze hackersgroep.

Ready or Not Void Interactive

Ready or Not is sinds eind 2023 uit Early Access op Steam. Mogelijk komt de game in de toekomst dus ook naar consoles.

Bron: Insider Gaming
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Ready or Not

Ontwikkelaar:

VOID Interactive

Uitgever:

VOID Interactive

Release:

18 december 2021

Reviewscore:

-

Platforms:

Pc

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord