55 partners van de Summer Game Fest 2024 onthuld

Geplaatst: 17 mei 2024 11:10
-

Er zijn 55 partners bekendgemaakt die mee gaan doen aan de Summer Game Fest 2024. PlayStation en Xbox zijn er hier twee van.

Concurrent E3 is geannuleerd, dus het lijkt erop dat Geoff Keighley dit jaar vrij spel krijgt met zijn evenement Summer Game Fest. Hij maakte onlangs via Twitter bekend dat er al 55 partners mee gaan doen aan het evenement en dat het er waarschijnlijk nog meer gaan worden. Onder de 55 namen zitten al een hoop grote merken, zoals PlayStation, Xbox, EA, Ubisoft, Take-Two en Capcom. 2K Games liet onlangs weten dat ze van plan zijn een grote aankondiging te gaan doen tijdens de Summer Game Fest. Ze zijn van plan om 'de volgende iteratie van een van hun grootste en meest geliefde franchises' te onthullen. Om welke franchise het gaat, is nog niet officieel bevestigd, maar fans zijn al druk aan het speculeren.

Summer Game Fest vindt plaats op 7 juni en is die dag vanaf 22:00 live te bekijken op meerdere platforms.

Bron: Twitter

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Lees meer
Reacties
Avatar Juggy
Juggy

17 mei 2024 om 11:25

Ik heb er wel weer zin in hoor! Het is alweer een tijdje geleden dat we een grote show hebben mogen coveren. 2K met grote praatjes, dat moet Borderlands 4 zijn, toch?

Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord