Datum Summer Game Fest 2024 is bekend

-

De 2024-editie van het Summer Game Fest is officieel in aantocht. Dat gebeurde met een aankondiging op social media.

Net als vorig jaar kunnen we weer de nodige trailers verwachten voor de 2024-editie van Summer Game Fest. Vorig kregen onder andere een uitgebreide Final Fantasy VII: Rebirth-trailer te zien en zagen we een voorproefje van de onverwachte hit Palworld die eerder dit jaar verscheen. Het was al bekend Dat het Summer Game Fest dit jaar weer plaatsvond in juni, maar nu is er een officiële datum bekend. 7 juni om tien uur 's avonds gaat het event weer van start met Geoff Keighley als host. De aankondiging is hieronder te bekijken.

Het Summer Game Fest vindt dit jaar plaats op 7 juni om 22:00. Beluister hier onze Game Over Podcast over de Summer Game Fest-aankondigingen van vorig jaar.

Bron: Summer Game Fest

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord