Palworld heeft al meer dan 25 miljoen spelers

Geplaatst:

Palworld is en blijft enorm populair. De game heeft inmiddels de mijlpaal van 15 miljoen spelers al gepasseerd, waarvan 10 miljoen op de Xbox spelen en 15 miljoen via Steam.

Ontwikkelaar Pocketpair deelde dit nieuws onlangs via het officiële Twitter-kanaal van de game. Daarnaast lieten ze weten dat Palworld al door 227.100 spelers een recensie heeft mogen ontvangen via Steam en dat 94% van de beoordelingen 'erg positief' zijn. Al vanaf de release is de game razend populair, ongeacht de auteursclaims tegen Palworld. De wezens in de game zouden namelijk teveel op Pokémon lijken. Op een gegeven moment ging zelfs de Pokémon Company zich hiermee bemoeien, maar sindsdien hebben we er niets meer over gehoord. Dat de game door zoveel mensen gespeeld wordt, is natuurlijk geen verrassingen. Vanaf de launch blijft Palworld maar mijlpalen behalen, waaronder de titel van grootste third party game op Xbox Game Pass ooit.

Palworld is nu beschikbaar voor de Xbox One, Xbox Series X/S en pc via Steam.

Bron: Twitter Palworld

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Palworld

Series

-

Uitgever

POCKET PAIR, Inc.

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

19 januari 2024

Ontwikkelaar

POCKET PAIR, Inc.

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord