Palworld blijft mijlpalen behalen

Geplaatst:
Aangepast: 1 februari 2024 17:44

Palworld heeft alweer een nieuwe mijlpaal behaald. Dat heeft ontwikkelaar Pocketpair aangekondigd in een statement op het social media platform X.

Ondanks de vele Palworld controversies, blijft de game succes na succes behalen. Zo werd er eerder onthuld dat Palworld de grootste third party game is op de Xbox Game Pass en Steam kondigde aan dat Palworld een uniek spelers record had behaald op het platform. Nu heeft Pocketpair een nieuwe mijlpaal gedeeld. Op het moment van de post zijn er 19 miljoen mensen die de game in hun bezit hebben. Het gaat om 12 miljoen spelers op Steam en 7 miljoen spelers op de Xbox. Dit spelersaantal is twee weken na de early access release van Palworld behaald. Het statement is hieronder te zien.

Palworld is nu beschikbaar in early access op de pc en Xbox. Lees hier Claudia's Palworld review van de early access.

Bron: Pocket Pals

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Palworld

Series

-

Uitgever

POCKET PAIR, Inc.

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

19 januari 2024

Ontwikkelaar

POCKET PAIR, Inc.

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Avatar DelaanZ
DelaanZ

1 februari 2024 om 20:54

Best grappig. Ik lees in zoveel reacties online op deze game dat Palworld conceptueel gezien dé game is die fans van Pokémon al jaren wensen van Gamefreak. Gênant dat een nietszeggende franchise iets kan waar de grootse franchise ter wereld al decennialang niet in slaagt.

Avatar Jolienmauritsz
Jolienmauritsz

3 februari 2024 om 09:41

@DelaanZ Het is inderdaad interessant om te zien hoeveel hype rondom deze game te zien is. Ik ben benieuwd wat The Pokémon Company gaat doen met het onderzoek waar ze mee bezig zijn en of ze überhaupt een poot hebben om op te staan.

Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord