Downloadnieuws: Palworld is de grootste third party game op Game Pass

Geplaatst:

De launch van Palworld is de grootste launch op Game Pass van een third party game ooit. En dat al tien dagen na de officiële lancering van de game.

Als je de spelers van consoles en pc bij elkaar optelt, heeft Palworld inmiddels al meer dan 7 miljoen spelers. Daarnaast had de game onlangs een piek van 3 miljoen actieve spelers tegelijkertijd op de Xbox. Palworld is een online open wereld game waarin spelers in een mysterieus land worden gedropt en de mogelijkheid krijgen om meer dan 100 Pals te vangen, monsters met verschillende vaardigheden - zowel in de strijd als om te overleven in een vijandige wereld. Inmiddels kent iedereen de game wel, aangezien de studio achter Palworld beschuldigd is van plagiaat. Palworld brak onlangs ook nog een spelersrecord op Steam, dus ook op de pc doet de game het goed.

Palworld is nu beschikbaar voor de Xbox One, Xbox Series X/S en pc. De game is beschikbaar voor Xbox Game Pass- en PC Game Pass-leden en kan worden gespeeld via Xbox Cloud Gaming (Beta) met een Xbox Game Pass Ultimate-lidmaatschap.

Bron: Xbox Blog

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Palworld

Series

-

Uitgever

POCKET PAIR, Inc.

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

19 januari 2024

Ontwikkelaar

POCKET PAIR, Inc.

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord