Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

The Bourne Conspiracy

  • Ontwikkelaar High Moon Studios
  • Eerste releasedatum 27 juni 2008
  • Platformen Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score -

5GB nodig om met Bourne te spelen

Een paar dagen geleden vertelde ik je dat de demo van The Bourne Conspiracy inmiddels meer dan één miljoen keer gedownload is. Deze demo weegt 1,2 gigabyte. Vandaag werd bekendgemaakt dat je voor de PlayStation 3 versie van deze game ook wat harde schijf ruimte moet opofferen.

Volgens een site op het wereldwijde web zal The Bourne Conspiracy vijf gigabyte aan harde schijf ruimte vragen om de game te kunnen spelen. Dit is op zich natuurlijk geen probleem, maar dit lijkt een gewoonte te worden voor ontwikkelaars en de PlayStation 3 40 gigabyte bezitters zijn er langzamerhand de dupe van.

The Bourne Conspiracy zal 27 juni uitkomen voor de PlayStation 3 en Xbox 360. De Xbox360 versie zal geen harde schijf ruimte eisen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?