The Bourne Conspiracy

  • Ontwikkelaar High Moon Studios
  • Eerste releasedatum 27 juni 2008
  • Platformen Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score -

Binnenkort al een The Bourne Conspiracy demo

Een tijdje geleden werd er al een game aangekondigd die het verhaal zal volgen van The Bourne Identity, een succesvolle speelfilm met Matt Damon in de hoofdrol. The Bourne Conspiracy heet deze game en hij komt uit op Xbox 360 en PlayStation 3.

Eerder deze maand werd al bekendgemaakt dat er een demo van de game in mei uit zal komen. Er is vandaag een specifiekere datum onthuld. 19 mei zal de demo op Xbox Live Marketplace uitkomen en op 22 mei het PlayStation Network.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?