Activision gaat tot het gaatje in Microsofts overname-zaak

De Activision Blizzard-Microsoft overname, wie heeft er intussen nog niets over gezegd? Terwijl meerdere overheidsinstanties zich buigen over de langdurige consequenties van deze megafusie scandeert iedereen betrokken partij diens argumenten. Zo ook Activision Blizzard, wiens CCO Lulu Cheng Meservey de bereidheid heeft getoond om tot het gaatje te gaan.

Lulu is namelijk van mening dat de overname helemaal zo slecht niet is, iets waar PlayStation maar op blijft hameren. Vooral CoD vormt de grote spil in het dispuut, zelfs wanneer Microsoft Call of Duty verdomd gul voor zeker tien jaar wil blijven aanbieden op PlayStation. Phil Spencer heeft zelfs al gezegd dat toekomstige bezitters van een PlayStation 7 niet worden benadeeld. Dus ergens zou je Lulu wel geloven.

Maar toch, mocht het zo zijn dat de lopende antitrust onderzoeken roet in het eten gooien, dan is Activision Blizzard bereid om te vechten voor een positieve afloop, aldus Meservey op Twitter.

Wat denk jij? Heeft PlayStation ergens een punt of ben jij van mening dat Meserveys pleidooi logischer klinkt? Ga maar los in de comments en heel misschien sturen we jouw argumenten wel even door naar de Europese Commisie.

Over auteur Patrick Meurs

Patrick Meurs Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?