Activision gaat tot het gaatje in Microsofts overname-zaak

Geplaatst:
Aangepast: 26 november 2022 10:37

De Activision Blizzard-Microsoft overname, wie heeft er intussen nog niets over gezegd? Terwijl meerdere overheidsinstanties zich buigen over de langdurige consequenties van deze megafusie scandeert iedereen betrokken partij diens argumenten. Zo ook Activision Blizzard, wiens CCO Lulu Cheng Meservey de bereidheid heeft getoond om tot het gaatje te gaan.

Lulu is namelijk van mening dat de overname helemaal zo slecht niet is, iets waar PlayStation maar op blijft hameren. Vooral CoD vormt de grote spil in het dispuut, zelfs wanneer Microsoft Call of Duty verdomd gul voor zeker tien jaar wil blijven aanbieden op PlayStation. Phil Spencer heeft zelfs al gezegd dat toekomstige bezitters van een PlayStation 7 niet worden benadeeld. Dus ergens zou je Lulu wel geloven.

Maar toch, mocht het zo zijn dat de lopende antitrust onderzoeken roet in het eten gooien, dan is Activision Blizzard bereid om te vechten voor een positieve afloop, aldus Meservey op Twitter.

Wat denk jij? Heeft PlayStation ergens een punt of ben jij van mening dat Meserveys pleidooi logischer klinkt? Ga maar los in de comments en heel misschien sturen we jouw argumenten wel even door naar de Europese Commisie.

Bron: Twitter
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord