Microsoft biedt Sony een 10-jarige Call of Duty deal aan, zonder succes

Geplaatst:
Aangepast: 22 november 2022 18:21

Terwijl er nog volop wordt gesteggeld over Microsofts Activision-overnamepoging heeft de Amerikaanse grootmacht inmiddels uit de doeken gedaan dat het diens reikende hand richting PlayStation nog verder heeft uitgestrekt. Eerder werd nog gerapporteerd dat Microsoft de bereidheid had getoond om - in het geval van een acquisitie - Call of Duty voor zeker drie jaar naar PlayStation te brengen, maar dat zijn er sinds 11 november inmiddels tien geworden.

Of dat komt door Jim Ryans eerdere repliek - waarin hij het 3-jarige aanbod "ondermaats en beledigend" vond - of wat anders, dat is onbekend. Wat wel duidelijk begint te worden is Microsofts inzet om wat vaart achter de Activision-overname te krijgen.

Toch is gebleken dat Sony nog steeds niet helemaal tevreden is met de nieuwe deal van tien jaar. Tot op heden heeft de Japanse tech-reus namelijk niet gereageerd op het aanbod. Naar alle waarschijnlijkheid zal ook dit "genereuze" aanbod worden afgeslagen gezien PlayStation op geen enkele manier wil meewerken aan de mega-overname.

Wordt vervolgd...

Bron: New York Times
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022)

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

28 oktober 2022

Ontwikkelaar

Infinity Ward

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord