Call of Duty pakt valsspelers hard aan met bans

Geplaatst:
Aangepast: 2 augustus 2023 08:59

Call of Duty heeft weer de ban-hamer uit de kast gehaald om valsspelers in verschillende games aan te pakken. Het gaat om Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) en Call of Duty: Warzone.

Op het Twitteraccount Call of Duty Updates deelde de uitgever het nieuws dat ze in 24 uur tijd bij meer dan 14.000 accounts een ban hadden opgelegd. In de tweet werd ook verteld welke nieuwe techniek ze hebben gebruikt om de cheaters op te sporen. Activision is letterlijk naar de bron van de cheatcodes gegaan en houdt nu de ontwikkelaars van de codes in de gaten. Daarmee kan de uitgever zien welke Call of Duty-accounts deze codes gedownload hebben en kan ze daarom makkelijker afstraffen. De tweet is hieronder te bekijken.

Warzone is nu beschikbaar op de PlayStation 4/5, Xbox One, Xbox Series en pc. Lees hier Rudy's Call of Duty: Warzone 2.0 review. De Modern Warfare 2 (2022) campaign review lees je hier en de game is bespeelbaar op dezelfde platformen als Warzone.

Bron: Call of Duty Updates

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022)

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

28 oktober 2022

Ontwikkelaar

Infinity Ward

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord