Seizoen 6 van Call of Duty: Modern Warfare II in aantocht

Geplaatst:

Seizoen 6 van Call of Duty: Modern Warfare II en Call of Duty: Warzone werd onlangs aangekondigd door de ontwikkelaar. Het zesde seizoen krijgt de naam 'The Haunting'.

Het nieuwe seizoen van Call of Duty lijkt in het thema van Halloween te staan met de naam 'The Haunting'. We volgen de antiheld Spawn die de taak heeft gekregen om de Dark Ritual Operators uit te schakelen die zich in Al Mazrah en Vondel schuilhouden. Seizoen 6 brengt ook vier nieuwe multiplayer maps en drie nieuwe functionele wapens met zich mee. Je neemt het op tegen een hoop gruwelijke monsters, waaronder ondoden. Spawn is het eerste personage in de Call of Duty seizoenen waar een licentie op staat. De battle pass van seizoen 6 bevat onder andere twee Operators die gebaseerd zijn op Spawn en zes skins in het thema van het personage. Daarnaast komen er nog een aantal nieuwe skins voor de bestaande Operators in de game, in Halloween thema uiteraard.

Seizoen 6 van Call of Duty: Modern Warfare II en Call of Duty: Warzone gaat live op 27 september op alle platformen.

Bron: Call of Duty

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022)

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

28 oktober 2022

Ontwikkelaar

Infinity Ward

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord