Trailer: Vier Halloween in Call of Duty met The Haunting

Geplaatst:

Net zoals vele andere games transformeert Call of Duty tijdens de Halloween-periode in een ware horrorgame. Check hier de content van The Haunting!

The Haunting is het grote Halloween-evenement in Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) en Call of Duty: Warzone. Je kan spookachtige veranderingen verwachten in de maps van de shooters - er lopen zelf zombies rond. Er worden gelimiteerde gamemodi vrijgegeven, zodat je lekker in de stemming kan komen. Daarnaast kun je diverse bundels aanschaffen. Ja, een aantal bijzondere personages maken een opkomst. Ash Williams uit Evil Dead en Lilith uit Diablo IV doen gezellig mee - en zelfs Spawn komt naar Call of Duty. De nieuwe trailer schetst een accuraat beeld van de horror die je kan verwachten.

Check hier onze review van de Call of Duty: Modern Warfare 2 multiplayer. Check hier onze review van Call of Duty Warzone.

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) en Call of Duty: Warzone zijn nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

Bron: Activision
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022)

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

28 oktober 2022

Ontwikkelaar

Infinity Ward

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord