Trailer: Homelander onderweg naar Call of Duty MW2

Geplaatst:

In Call of Duty: Modern Warfare 2 - Season 04 Reloaded komt er nieuwe content naar de first-person shooter. Spelers krijgen ook te maken met een bijzondere cross-over.

Ja, want de iconische 'superhelden' uit The Boys maken een opkomst. Via nieuwe bundels kun je straks spelen als Black Noir, Starlight en - hoe kan het ook anders - Homelander. De maps worden ondergesneeuwd met passende propaganda die 'The Seven' promoten. Waarom deze personages geweren zouden gebruiken, dat weet ik ook niet, maar er komt een nieuwe automatisch vurende shotgun naar Call of Duty: de MX Guardian. Uiteraard wordt er wederom een nieuwe Battle Pass toegevoegd, zodat spelers aan de slag kunnen met verse ontgrendelbare items. De Battle Pass is niet het enige wat toegevoegd wordt aan de webwinkel. Naast de bundels van The Boys kunnen spelers diverse skins aanschaffen. Tot slot gaat Warzone zich voortzetten in de map Vondel.

Check hier onze review van de Call of Duty: Modern Warfare 2 multiplayer. Check hier onze review van Call of Duty Warzone 2.0.

Call of Duty: Modern Warfare 2 en Warzone 2.0 zijn nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

Bron: Call of Duty
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022)

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

28 oktober 2022

Ontwikkelaar

Infinity Ward

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord