Trailer: Amsterdam schittert in nieuw seizoen Call of Duty

Geplaatst:

Tijdens de Summer Game Fest presentatie stond ons kleine kikkerlandje vol in de spotlight. Er werd namelijk een trailer getoond van het nieuwe seizoen waarin de nieuwe map Vondel wordt geïntroduceerd.

Het nieuwe seizoen in Call of Duty staat bijna voor de deur en één van de belangrijkste toevoegingen is de nieuwe map Vondel. Zoals de naam al doet vermoeden is Amsterdam het podium voor dit level. Toch beperkt de map zich zeker niet alleen tot een parkje in onze hoofdstad. Sterker nog, buitenlanders denken altijd dat heel Nederland Amsterdam is, dus verwacht ook andere iconische locaties zoals het Muiderslot. Maar ook Amsterdam Centraal, Artis en de Nieuwmarkt. Kun jij alle bekende trekpleisters in de nieuwe trailer spotten?

Check hier onze review van Call of Duty: Modern Warfare II (2022). Benieuwd naar die battle royale? Check dan hier onze review van Call of Duty: Warzone 2.0.

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) en Warzone 2.0 zijn nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles. Het nieuwe seizoen gaat 14 juni van start.

Bron: Summer Game Fest
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022)

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

28 oktober 2022

Ontwikkelaar

Infinity Ward

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord