Seizoen 3 van Call of Duty staat voor de deur

Geplaatst:
Aangepast: 7 april 2023 14:56

Het derde seizoen breekt aan voor Call of Duty: Warzone 2.0 en Call of Duty: Modern Warfare 2. Je kunt ook in seizoen 3 weer ontzettend veel nieuwe updates en content verwachten voor beide games.

Maak je klaar voor veel nieuwe content in seizoen 3 van Call of Duty: Warzone 2.0 en Call of Duty: Modern Warfare 2. Beide games kunnen rekenen op weer een bomvol seizoen. Warzone 2.0 ziet de komst van gamemodi Plunder, WZ Ranked en Massive Resurgence tegemoet. Bij die laatste kunnen maar liefst 150 spelers meedoen, dus chaos is gegarandeerd. Wat later in het seizoen wordt Ranked Play geïntroduceerd en kun je je dus meten met de rest van de wereld. Als dat geen competitie genoeg is, kun je je ook inschrijven voor The World Series of Warzone welke half april plaatsvindt.

In Call of Duty: Modern Warfare 3 keer Gunfight weer terug met vier maps: Blacksite, Exhibit, Shipment en Alley. Ook worden er een vijftal multiplayer maps tijdens dit derde seizoen geïntroduceerd, waarvan drie 6v6 maps en twee Battle Map Locales. Later in het seizoen verschijnt een nieuwe Special Ops missie genaamd Defender: Hafid Port waarbij je het moet zien uit te houden tegen verschillende waves van vijandelijke troepen. Ook wachten er in het derde seizoen nieuwe wapens, operators en events op je voor zowel Warzone 2.0 als Modern Warfare 2.

Seizoen 3 Call of Duty1

Seizoen 3 van Call of Duty: Warzone 2.0 en Call of Duty: Modern Warfare 2 gaat van start op 12 april 2023 voor alle versies van de game.

Bron: Activision
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022)

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

28 oktober 2022

Ontwikkelaar

Infinity Ward

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord