Aliens: Fireteam screenshots vrijgegeven

Geplaatst: 27 april 2021 13:00

Gisteren was het de officiële feestdag op het gebied van de Alien-franchise. Om het te vieren heeft het team achter Aliens: Fireteam nieuwe screenshots vrijgegeven.

De screenshots staan in teken van de omgevingen die spelers gaan verkennen in de nieuwe Alien-game. Ondanks het feit dat Aliens: Fireteam een actievolle shooter lijkt te worden, wil ontwikkelaar Cold Iron Studios LLC geen punten inleveren op het gebied van atmosfeer. We zien de bekende architectuur die gebruikt wordt in de Alien-films, maar ook de mistige en geheimzinnige omgevingen waar de Xenomorphs in leven. Bekijk hier de aankondiging van Aliens: Fireteam.

Aliens: Fireteam is beschikbaar in de zomer van dit jaar voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: Aliens: Fireteam
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Aliens: Fireteam Elite

Series

-

Uitgever

Cold Iron Studios LLC

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

24 augustus 2021

Ontwikkelaar

Cold Iron Studios LLC

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord