Trailer: Nieuwe trailer voor Aliens: Fireteam Elite

Geplaatst: 11 augustus 2021 13:40
Aangepast: 12 augustus 2021 13:45

Aliens: Fireteam Elite heeft een nieuwe trailer genaamd 'Survive the Hive'. De naam zegt waarschijnlijk al genoeg, maar wat wel nieuw is, is de releasedatum.

We weten eigenlijk nog bijster weinig over deze game, maar hij is ook pas in maart aangekondigd. De game speelt zich 23 jaar na de gebeurtenissen in de originele Alien film trilogie af en laat zien hoe een schip geteisterd wordt door een horde Aliens. Het wordt een coöperatieve survival shooter waarin je speelt als Colonial Marine en probeert een aanval van hordes Xenomorphs te overleven. In juni werd de eerste trailer voor Fireteam Elite online gezet door de ontwikkelaar. Je kunt spelen als verschillende klassen mariniers: de Gunner, Demolisher, Technician, Doc en Recon, die ieder hun eigen vaardigheden en sterke en zwakke punten hebben.

Aliens: Fireteam Elite staat op de planning voor 24 augustus 2021 voor PC, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X en S.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Aliens: Fireteam Elite

Series

-

Uitgever

Cold Iron Studios LLC

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

24 augustus 2021

Ontwikkelaar

Cold Iron Studios LLC

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord