Amazon Games en Crystal Dynamics werken samen aan nieuwe Tomb Raider

Geplaatst:

Lara Croft x Jeff Bezos? Het zou zomaar kunnen gebeuren dankzij de nieuwe samenwerking tussen Amazon Games en Crystal Dynamics: de nieuwe Tomb Raider in Unreal Engine 5 komt eraan.

Amazon Games laat via hun website weten dat ze de samenwerking zijn aangegaan met ontwikkelaar Crystal Dynamics. Het nieuwe avontuur van Lara Croft wordt een verhaalgedreven singleplayer-game die beschikbaar wordt gemaakt voor meerdere platformen. Crystal Dynamics gebruikt voor het eerst Unreal Engine 5 om de grootste Tomb Raider-game ooit te bouwen. De officiële naam van de game moet nog worden onthuld. Crystal Dynamics werkte eerst samen met Square Enix om de Survivor Trilogy tot leven te roepen.

Over die vorige games gesproken check hier onze review van Shadow of the Tomb Raider - de meest recente Tomb Raider-titel.

Wanneer de nieuwe Tomb Raider-game komt te verschijnen, is op dit moment nog niet bekend.

Bron: Amazon Games
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Tomb Raider (UE5)

Series

-

Uitgever

Amazon Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

Crystal Dynamics

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord