Amazon Prime komt met Yakuza tv-serie

-

Wederom is er een grote gamefranchise die naar een streamingdienst komt. Amazon Prime werkt aan een tv-serie gebaseerd op Like a Dragon: Yakuza.

Yakuza Kiwami - de franchise die tegenwoordig door het leven gaat als Like a Dragon - is het paradepaardje van ontwikkelaar Ryu Ga Gotoku Studio. Amazon Prime is bezig met een live action tv-serie van de Japanse grootmacht. Over de serie zelf zijn nog maar weinig details bekend, maar het is geen verrassing dat Amazon Prime hiermee bezig is. Dit jaar behaalden ze namelijk enorme successen met het eerste seizoen van de Fallout tv-serie. Wat we wel weten, is dat de actievolle serie geregisseerd wordt door Take Masaharu en in de hoofdrol speelt Takeuchi Ryoma. Hij vervult de rol van main character Kiryu Kazuma.

Yakuza: Like a Dragon komt te verschijnen op 24 oktober via Amazon Prime. De tweede helft van de serie wordt op 1 november vrijgegeven.

Bron: Amazon Prime
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord