Amnesia: The Bunker

  • Ontwikkelaar Frictional Games
  • Eerste releasedatum 16 mei 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Horror
  • Gameliner score -

Amnesia: The Bunker uitgesteld naar mei

Amnesia: The Bunker wordt uitgesteld naar mei dit jaar. Frictional Games deelde dit nieuws onlangs via Twitter.

De reden die de ontwikkelaar geeft voor het uitstellen van de game is dat ze 'een moeilijke winter hebben gehad met een heleboel zieken die invloed hebben gehad op de ontwikkeling'. Amnesia: The Bunker wordt het vierde deel in de survival horror-serie van Frictional Games en gaat een beetje afwijken van de eerdere games. Dat kun je ook zeggen van Amnesia: Rebirth, met zijn zonovergoten Algerijnse setting, maar The Bunker heeft wapens. Dat is nogal wat, want Amnesia was het beginpunt van het kat-en-muis spel van de moderne survival horror, later overgenomen door games als Outlast en Visage, om er maar een paar te noemen. Aan het einde afgelopen jaar kregen we wel alvast een aantal gameplaybeelden te zien van Amnesia: The Bunker.

Amnesia: The Bunker is uitgesteld naar 16 mei 2023.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?