Downloadnieuws: Amnesia: The Bunker, Dordogne en meer naar Game Pass

Geplaatst: 30 mei 2023 22:18
Aangepast: 31 mei 2023 19:05
-

Xbox heeft weer een nieuwe golf aan games voor ons in petto. Binnenkort worden er weer een achttal games aan het Xbox Game Pass aanbod toegevoegd.

De meest in het oog springende titel hierbij is wellicht Amnesia: The Bunker. Het is inmiddels al de vierde game in de serie en speelt zich af in een bunker ten tijde van de Eerste Wereldoorlog. Mocht je het niet zo hebben op horrorgames, dan komen er nog genoeg andere titels naar Game Pass komende maand. Andere games die worden toegevoegd zijn Stacking, Car Mechanic Simulator 2021, Hypnospace: Outlaw, Slayers X: Terminal Aftermath, The Big Con, Dordogne en Rune Factory 4 Special. Als je echt niet kunt wachten op het spelen van nieuwe games, dan zijn per vandaag ook nog Chicory: A Colorful Tale en Farworld Pioneers toegevoegd aan de Xbox Game Pass line-up.

Xbox Game Pass Amnesia The Bunker Dordogne

De acht games die binnenkort worden toegevoegd zijn allemaal vanaf de eerste helft van juni terug te vinden in de Xbox Game Pass library.

Bron: Xbox
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Amnesia: The Bunker

Ontwikkelaar:

Frictional Games

Uitgever:

Frictional Games

Release:

6 juni 2023

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord