Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Amnesia: The Bunker

  • Ontwikkelaar Frictional Games
  • Eerste releasedatum 6 juni 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Horror
  • Gameliner score

Downloadnieuws: Amnesia: The Bunker, Dordogne en meer naar Game Pass

Xbox heeft weer een nieuwe golf aan games voor ons in petto. Binnenkort worden er weer een achttal games aan het Xbox Game Pass aanbod toegevoegd.

De meest in het oog springende titel hierbij is wellicht Amnesia: The Bunker. Het is inmiddels al de vierde game in de serie en speelt zich af in een bunker ten tijde van de Eerste Wereldoorlog. Mocht je het niet zo hebben op horrorgames, dan komen er nog genoeg andere titels naar Game Pass komende maand. Andere games die worden toegevoegd zijn Stacking, Car Mechanic Simulator 2021, Hypnospace: Outlaw, Slayers X: Terminal Aftermath, The Big Con, Dordogne en Rune Factory 4 Special. Als je echt niet kunt wachten op het spelen van nieuwe games, dan zijn per vandaag ook nog Chicory: A Colorful Tale en Farworld Pioneers toegevoegd aan de Xbox Game Pass line-up.

De acht games die binnenkort worden toegevoegd zijn allemaal vanaf de eerste helft van juni terug te vinden in de Xbox Game Pass library.

BRON Xbox

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?