Among Us Airship map krijgt releasedatum

Geplaatst: 18 maart 2021 22:01

Goed nieuws voor de Among Us-spelers. De Airship map heeft namelijk officieel een releasedatum gekregen. De nieuwe locatie moet deze maand nog speelbaar zijn en moet groter worden dan ooit tevoren.

Ze zeggen weleens "bigger is better" en dat lijkt ontwikkelaar Innersloth ook te denken. De Airship map moet namelijk groter dan iedere andere locatie van Among Us worden. Deze nieuwe locatie komt gepaard met nieuwe tasks en de optie om te beginnen in een ruimte naar keuze. Daarnaast komen er ook nog eens nieuwe hoedjes (ahw yes!). Na de onthullingstrailer van de Among Us Airship locatie moesten we even wachten, maar dat wachten is bijna voorbij. De Airship map is namelijk van 31 maart gratis te downloaden middels een update!

Benieuwd naar wat gameplay van Among Us? Check dan snel ons Twitch-kanaal. Wij streamen namelijk regelmatig Among Us!

Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Among Us

Series

-

Uitgever

Innersloth

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, VR, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

16 november 2018

Ontwikkelaar

Innersloth

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord