Among Us hint naar samenwerking met Destiny 2

Geplaatst: 24 februari 2023 10:50
Aangepast: 24 februari 2023 11:09

Among Us heeft onlangs een nieuwe teaser uitgebracht die hint naar een samenwerking met Destiny 2. Dit onder andere met suggestieve visuals en Destiny 2-elementen.

Ontwikkelaar Innersloth liet in zijn roadmap voor 2023 al zien dat er een aantal nieuwe samenwerkingen op de planning stonden. Het lijkt er op dat een daarvan met Destiny 2 is. Among Us is een sociaal deductiespel waarin je bedriegers moet identificeren. De game is een tijd immens populair geweest en won destijds ook een prijs tijdens de Game Awards. De game introduceerde eerder al samenwerkingen met Fall Guys en Fortnite, die nieuwe cosmetics met zich mee brachten voor de crewmates in de game. De ontwikkelaar hintte naar de mogelijke nieuwste crossover via een post op zijn officiële Twitter-account. Hoewel er geen melding werd gemaakt van de crossover of de lancering ervan, toonde het silhouetten van crewmates en een "eyes Up, crewmate" tekst verwant aan de "eyes up, guardian" regel aan het begin van de Destiny 2 game.

De ontwikkelaar van Among Us gaf in zijn roodmap voor 2023 al aan dat er enkele nieuwe samenwerkingen op de planning stonden. Toch weer van plan om de game te gaan spelen? Lees dan onze guide over hoe je elke ronde Among Us wint!

Bron: Twitter

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Among Us

Series

-

Uitgever

Innersloth

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, VR, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

16 november 2018

Ontwikkelaar

Innersloth

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord