Among Us

  • Ontwikkelaar Innersloth
  • Eerste releasedatum 16 november 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Mobile , Nintendo Switch , VR , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Party
  • Gameliner score -

Among Us is 4 miljard keer bekeken op YouTube

De populaire indiegame Among Us doet het goed op YouTube. De game heeft namelijk al 4 miljard views gehad in september. Dat heeft YouTube bekendgemaakt in een rapport.

In het rapport is naast het aantal grote aantal views ook meer informatie te vinden over de populariteit van Among Us. Zo heeft de game in Zuid Amerika, na de Verenigde Staten de meeste kijkers. Ook blijkt dat in juli de game al doorbrak in Zuid Korea, twee maanden voordat de game populair werd in het Westen. Als laatste toont YouTube de groei van wat kleinere kanalen die door samenwerking met grote namen als Pewdiepie soms meer dan honderduizend volgers erbij hebben gekregen door het spelen van Among Us.

Among Us is beschikbaar op pc en gratis te downloaden voor iOS en Android.

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?