LEGO DC Super-Villains

  • Ontwikkelaar TT Games
  • Eerste releasedatum 16 oktober 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Aquaman komt naar LEGO DC Super-Villains

Met de nieuwe Aquaman-film die volgende maand uitkomt, komt Aquaman ook naar LEGO DC Super-Villains. De nieuwe DLC voor de game bestaat uit twee delen, waarvan de eerste volgende week al uitkomt.

De Aquaman Movie-DLC is gebaseerd op de nieuwe Aquaman-film waarin Jason Momoa de hoofdrol speelt. De DLC-pakketten bevatten zes levelpakketten en vier personagepakketten. Het al uitgebreide roster van van bekende DC-personages wordt zo uitgebreid met onder andere Aquaman, Mera en Orn. Beide pakketten zijn onderdeel van de Season Pass, maar zijn ook los van elkaar te kopen.

onbekend

LEGO DC Super-Villains is momenteel verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. De Aquaman Movie Deel 1-DLC is vanaf 4 december 2018 verkrijgbaar en de Aquaman Movie Deel 2-DLC vanaf 8 januari 2019.

BRON Warner Bros. Interactive Entertainment

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?