LEGO DC Super-Villains

  • Ontwikkelaar TT Games
  • Eerste releasedatum 16 oktober 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Nieuwe Batman level pack voor LEGO DC Super-Villains

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag ter ere van het 80-jarige bestaan van Batman, een nieuw Batman Level Pack uitgebracht voor LEGO DC Super-Villains.

Voor slechts 2,99 euro is dit pakket, geïnspireerd op het gelijknamige Batman: The Animated Series te downloaden. Met dit pakket kun je een bezoekje brengen aan het befaamde Gotham City met zeven nieuwe karakters: The Phantasm, Captain Clown, Man-Bat, Mad-Hatter, Batman, The Joker en Harley Quinn.

onbekend

Het Batman: The Animated Series level pack is vanaf vandaag te krijgen.

BRON Persbericht Warner Bros.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?