Assassin's Creed Chronicles: India

  • Ontwikkelaar Climax
  • Eerste releasedatum 12 januari 2016
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score -

Assassin's Creed Chronicles: India en Rusland verschijnen begin 2016

De Assassin's Creed Chronicles komt tot een einde. Assassin's Creed Chronicles: China beet de spits af, en inmiddels heeft Ubisoft de releasedata van Assassin's Creed Chronicles: India en Assassin's Creed Chronicles: Rusland bekendgemaakt.

Assassin's Creed Chronicles: India neemt je mee naar het keizerrijk van de Sikh. Het jaar is 1841 en als Arbaaz Mi zoek je in naar een Master Templar. De Master Templar is in India gearriveerd met een aantal mysterieuze objecten, die jij probeert eigen te maken. Het tweede deel in de triologie verschijnt 12 februari 2016 op de PlayStation 4, PlayStation Vita en Xbox One.

Vervolgens is het aan Assassin's Creed Chronicles: Rusland om de triologie af te ronden. Het laatste deel speelt zich af in 1918. Als Nikolaï Orelov voer je een laatste missie uit voor de Assassin Order. Je infiltreert een huis waarin de familie van de Tsaar gegijzeld is door de Bolsheviks, en steelt een waardevol object. Assassin's Creed Chronicles: Rusland verschijnt op 9 februari 2016.

Uiteraard verschijnt er ook een Assassin's Creed Chronicles Triology Pack zodat je alle episodes in één keer kunt aanschaffen. De bundel is vanaf 9 februari 2016 verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Vervolgens verschijnt het 5 april 2016 op de PlayStation Vita.

BRON XBOX Achievements

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?