Assassin's Creed Chronicles: India en Rusland verschijnen begin 2016

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

De Assassin's Creed Chronicles komt tot een einde. Assassin's Creed Chronicles: China beet de spits af, en inmiddels heeft Ubisoft de releasedata van Assassin's Creed Chronicles: India en Assassin's Creed Chronicles: Rusland bekendgemaakt.

Assassin's Creed Chronicles: India neemt je mee naar het keizerrijk van de Sikh. Het jaar is 1841 en als Arbaaz Mi zoek je in naar een Master Templar. De Master Templar is in India gearriveerd met een aantal mysterieuze objecten, die jij probeert eigen te maken. Het tweede deel in de triologie verschijnt 12 februari 2016 op de PlayStation 4, PlayStation Vita en Xbox One.

Vervolgens is het aan Assassin's Creed Chronicles: Rusland om de triologie af te ronden. Het laatste deel speelt zich af in 1918. Als Nikolaï Orelov voer je een laatste missie uit voor de Assassin Order. Je infiltreert een huis waarin de familie van de Tsaar gegijzeld is door de Bolsheviks, en steelt een waardevol object. Assassin's Creed Chronicles: Rusland verschijnt op 9 februari 2016.

Uiteraard verschijnt er ook een Assassin's Creed Chronicles Triology Pack zodat je alle episodes in één keer kunt aanschaffen. De bundel is vanaf 9 februari 2016 verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Vervolgens verschijnt het 5 april 2016 op de PlayStation Vita.

Bron: XBOX Achievements
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed Chronicles: India

Series

DiRT

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3

Releasedatum

12 januari 2016

Ontwikkelaar

Climax

Gameliner Awards

-

Lees meer