Assassin's Creed Chronicles: India

  • Ontwikkelaar Climax
  • Eerste releasedatum 12 januari 2016
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score -

Video: Assassin's Creed Chronicles: India vanaf dinsdag beschikbaar

Het tweede deel uit de Assassin's Creed Chronicles trilogie verschijnt volgende week. Om alvast een voorproefje te geven op Assassin's Creed Chronicles: India heeft Ubisoft een nieuwe trailer vrijgegeven.

Assassin's Creed Chronicles: India verschijnt 12 januari voor PlayStation 4, Xbox One en pc. De volledige trilogie is vanaf 9 februari 2016 verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One en vanaf 5 april 2016 voor de PlayStation Vita.

BRON Ubisoft

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?