Assassin’s Creed Rebellion

  • Ontwikkelaar Behaviour Interactive
  • Eerste releasedatum 21 november 2018
  • Platformen Mobile
  • Genre RPG , Strategie
  • Gameliner score -

Assassin’s Creed Rebellion komt naar iOS en Android

Assassin’s Creed Rebellion, de nieuwe mobile game in de bekende Assassin's Creed serie, komt in november uit op iOS en Android apparaten. Dit heeft uitgever Ubisoft vandaag bekendgemaakt.

De nieuwe mobile strategy RPG geeft je de mogelijkheid om je eigen Brotherhood te vormen door verschillende bekende en nieuwe Assassins te rekruteren en te trainen. Zo komen onder andere Ezio, Aguilar, Shao Jun, Claudia en Machiavelli in de game voor. Het is dus mogelijk om verschillende Assassins uit verschillende tijdsperiodes te spelen in dezelfde game.
Je kunt je vanaf nu al pre-registreren voor de game op de Ubisoft website. Naast een melding wanneer de game beschikbaar is, krijg je hiermee ook een exclusief nieuw personage voor in de game.

Assassin’s Creed Rebellion is vanaf 21 november gratis beschikbaar op iOS en Android.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?