Assassin’s Creed Rebellion

  • Ontwikkelaar Behaviour Interactive
  • Eerste releasedatum 21 november 2018
  • Platformen Mobile
  • Genre RPG , Strategie
  • Gameliner score -

Trailer: Assassin's Creed Rebellion ontvangt launchtrailer

Er is een nieuw deel van Assassin's Creed uitgebracht voor iOS en Android. Deze free-to-play game heet Assassin's Creed Rebellion en in de onderstaande launchtrailer is te zien wat spelers ervan kunnen verwachten.

Assassin's Creed Rebellion is een free-to-play strategiegame met RPG-elementen. De game speelt zich af in Spanje tijdens de Inquisitie, waar spelers een fort moeten bouwen. Van hieruit start je een Brotherhood, die je vormt door bekende Assassins te rekruteren waaronder Altair en Ezio. Met jouw Brotherhood probeer je de aartsvijand de Templars te verslaan.

Assassin's Creed Rebellion is nu verkrijgbaar voor iOS en Android.

BRON Ubisoft

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?