Assetto Corsa EVO racet de Early Access in

-

De Assetto Corsa-franchise maakt een triomfantelijke comeback! Mocht je houden van realistische racegames, kom dan vooral even langs de pitstop, genaamd Assetto Corsa EVO.

Assetto Corsa EVO is het volgende deel in de Assetto Corsa-serie. Het eerste deel - toepasselijk genaamd Assetto Corsa - verscheen in 2014 en heeft sindsdien een loyale en gepassioneerde achterban weten op te bouwen. Met Assetto Corsa EVO hopen ontwikkelaar KUNOS Simulazioni en uitgever 505 Games te bouwen aan de toekomst van de franchise. Realisme staat hoog in het vaandel van deze racegame. Spelers kruipen achter het stuur van de bekendste auto's, maar bereid je voor op een geschiedenisles in Assetto Corsa EVO. Je krijgt namelijk te maken met auto's uit verschillende klassen en verschillende perioden uit de autohistorie. Daarnaast pronkt KUNOS met het feit dat ze de moderne technologie maar al te graag inzetten. Zo krijgt Assetto Corsa EVO toegang tot VR-opties en kun je de game zelfs op drie schermen tegelijkertijd spelen.

Assetto Corsa EVO is beschikbaar vanaf 16 januari via Steam Early Access.

Bron: 505 Games
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assetto Corsa EVO

Ontwikkelaar:

KUNOS Simulazioni

Uitgever:

505 Games

Release:

16 januari 2025

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord